Voorgerechten
FRIOS - KOUD
Pan con ajo - brood op Spaanse wijze met aïoli en chimichurri € 3.50
Hollandse garnalen - met avocado € 9.75
Combinatie van gerookte zalm, Hollandse garnalen - met avocado € 11.75
Carpaccio van gerookte zalm - met rode ui, kappertjes, zonnebloempitten en crème fraiche € 11.75 Carpaccio - van dun gesneden ossenhaas met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas € 11.75
Vitello Tonato - dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en
pijnboompitten € 11.75 Carpaccio - van vers gebraden rib eye € 11.75
Proscuito di Parma - met meloen € 9.50
Tomaten rellenos con atún - gevulde tomaten met tonijn € 7.50
Alberto’s proeverij - verrassing van de chef minimaal 2 personen € 10.75 pp
CALIENTES - WARM
Gambas Con Ajo - grote gamba’s gebakken in knoflookolie en peper € 10.50
Hongos al ajo (v) - gebakken champignons met knoflook € 6.50
Spaanse chorizo - pittige worst uit eigen keuken € 7.75
Empanadas - huisgemaakte Spaanse pasteitjes gevuld met vlees en kaas € 7.75
Queso provolone (v) - gegrilde Italiaanse kaas € 7.75
Nachos todos (v) - met kaas uit de oven, tomatensaus, jalapenos en rode ui € 6.25
SOPAS - SOEPEN